We are the team behind the creative

View our projects
Scroll

We're changing the way brands and influencers connect with customers online and offline.

Schedule a call
Rubiks är din nyckel till framgångsrik tillväxt. Vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att identifiera de mest lönsamma möjligheterna på marknaden. Vi kombinerar vår insikt med världsklassig digital och fysisk design för att skapa kommersiella koncept som sticker ut och tilltalar dina målgrupper. För att leva upp till detta förhåller vi oss till våra åtta nyckelvärderingar:
01
Kvalitet
Vi strävar efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i alla våra projekt och tjänster. Vi tar stolthet i att alltid gå den extra milen för att säkerställa att resultatet är bättre än våra kunders förväntningar.
02
Kreativitet
Vi tror på kraften i kreativitet och den roll den spelar i att skapa framgångsrika varumärken. Vi utforskar alltid nya idéer och sätter innovation i fokus för att erbjuda unika och effektiva lösningar.
03
Samarbete
Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras mål och visioner blir en del av vår strategi.04
Integritet
Vi har en stark känsla av ansvar och integritet när det gäller våra affärsbeslut och vårt förhållningssätt till våra kunder. Vi är ärliga och raka i all vår kommunikation och uppför oss med integritet i alla lägen.

Låt oss hjälpa dig skapa en unik och kundfokuserad varumärkesidentitet

Vår kundfokuserade inställning och vårt brinnande engagemang för innovation gör att vi alltid strävar efter att utöka våra horisonter och utveckla nya sätt att driva framgång för våra kunder. Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras unika behov och mål, och använder sedan vår expertis för att skapa en lösning som är anpassad för dem..
05
Ansvar
Vi tar ansvar för våra handlingar och beslut och strävar efter att vara en pålitlig partner för våra kunder. Vi är lojala mot våra kunder och våra egna värderingar.
06
Innovation
Vi tror på att tänka utanför boxen och alltid söka nya sätt att göra saker på. Vi har en stark vilja att driva förändring och ständigt förbättra våra processer och tjänster.
07
Drivenhet
Vi har en stark drivkraft och en vilja att uppnå våra mål och de mål som våra kunder har för sina varumärken. Vi har en "kan-göra" inställning och tar initiativet för att få saker gjorda.
08
Ödmjukhet
Vi har en stark känsla av ödmjukhet och respekt för andra människor och deras idéer. Vi tror på att lära oss av andra och att samarbeta för att nå våra mål.
Oavsett om du söker att utveckla en ny webbplats, öka din digitala närvaro eller lansera en ny marknadsföringskampanj, så har Rubiks Media den erfarenhet och kompetens du behöver för att nå dina mål. Kontakta oss idag för att ta ditt varumärke till nästa nivå med världsklassiga medie- och kommunikationslösningar.
Art director

Denniz Kavazovic

Learn more
Creative director

Wilson Tomales

Learn more
Senior designer

Emily Camphon

Learn more
Junior designer

Jason Maller

Learn more
Explore
STart the conversation

Let's start building binge-worthy experiences for your customers

Boka in en pratstund