Uppdrag

Design

Klient

IDOC

Slutfört

1.25.2023

iDOC

Skyltning till IDOC`S kontor i Norrköping

Av och för vårdpersonal!

Boka ett möte med oss

Bemanningsföretaget iDoc grundades och drivs av vårdpersonal. Tack vare sin nära och personliga bakgrund inom sjukvården har de stor förståelse för vad som krävs för att uppnå och bedriva en lyckosam vård. Detta ger dem unika möjligheter att uppfylla behov i varje led.

"Vi tror på en vård där både arbetsgivares och medarbetares behov tillgodoses på allra bästa sätt. På så sätt kan vi tillsammans skapa synergieffekter som ger en vård av hög nivå."

No items found.
IDOC

Vår approach

Vi på Rubiks Media tillämpade en holistisk och skräddarsydd approach för att skapa imponerande skyltning åt IDOC. Genom att förstå deras behov och mål, kombinerade vi vår kreativitet och expertis inom visuell kommunikation för att designa skyltar som reflekterade deras professionella image och erbjöd tydlig vägledning. Med noggrann projektledning och högkvalitativa material säkerställde vi en smidig installation och överträffade förväntningarna för att ge IDOC en stark och framstående närvaro.
Se live
01

Förstärkning av IDOCs Varumärkesnärvaro genom Elegant Skyltning

Vårt samarbete med IDOC innebar att utforma och implementera en imponerande skyltningslösning som förstärkte deras varumärkesnärvaro och professionella image.
02

Attraktiv skyltning med noggrann efterforskning.

Genom noggrann efterforskning och en holistisk approach skapade vi skyltar som fångar uppmärksamheten hos kunder och besökare.
03

Stark närvaro och sömlös skyltning.

Genom noggrann projektledning och effektiv installation säkerställde vi en sömlös implementering och överträffade förväntningarna för att ge IDOC en stark närvaro och positiv upplevelse för deras besökare.Vi tog hänsyn till IDOC:s specifika behov och mål, samtidigt som vi höll fast vid vår designexpertis och använde högkvalitativa material.
04

Professionell skyltning för framgång: IDOCs snygga och genomtänkta image.

Resultatet blev en snygg och väl genomtänkt skyltningslösning som speglade IDOC:s professionella image och bidrog till deras framgång på marknaden.
Explore
Start the conversation

Let's start building binge-worthy experiences for your customers

Schedule a call