Jason Maller

Videograf / Manus
Jason Maller på Rubiks Media är den konstnärliga kraften som fångar ögonblicken och väver samman fängslande berättelser genom att skriva manus för reklamkampanjer och olika företagsfilmer.
Scroll
01
About

Möta Jason Maller, vår passionerade Videograf och skicklige Manusförfattare på Rubiks Media. Jason är den konstnärliga kraften bakom kameran, fångar inte bara ögonblicken utan också väver samman dessa till fängslande berättelser som förstärker varumärkets intryck.

Med en unik förmåga att skapa visuella mästerverk och skriva kraftfulla manus för reklamkampanjer och olika typer av företagsfilmer, har Jason blivit oumbärlig för vårt team. Han är inte bara en expert på att fånga ögonblicken på film, utan också på att ge liv åt varje berättelse genom sina skrivande färdigheter.

Jason är en mästare på att förstå och tolka varumärkets vision. Hans videokompositioner och manus reflekterar inte bara företagets identitet utan lyfter fram dess unika berättelse. Varje projekt blir en konstnärlig resa där Jasons kreativitet och skicklighet går hand i hand för att skapa en minnesvärd upplevelse.

03
Follow
Explore
Start the conversation

Let's start building binge-worthy experiences for your customers

Schedule a call