Find the service that matches your goals

Schedule a call
Scroll
01

Boka en pratstund

Kontakta oss för en helhetslösning inom marknadsföring, grafisk design, webbdesign och andra tjänster. Vi hjälper dig öka er online närvaro med ett resultatdrivet expertstöd. Kontakta oss idag!
Kontakta oss
02

Projektplanering

Rubiks Media leder framgångsrika designprojekt från start till mål genom att anpassa metoden till varje kund. Vi arbetar nära med våra klienter för att säkerställa ett framgångsrikt resultat.
Kontakta oss
03

Varumärkesformgivning

Vi hjälper er skapa en unik och kundfokuserad varumärkes-identitet genom att utveckla en strategi som inkluderar allt från en stark visuell profil till positionering och ett budskap som lever upp till dina mål!
Kontakta oss

Söker du ny byrå?

Hör av dig till oss med frågor, 
utmaningar och ta-över-världen-planer!
Boka ett möte
Branding / Varumärkesutveckling

Skapa ett varumärke som dina kunder kommer älska!

"Utforma ett varumärke som tilltalar dina kunder och speglar din verksamhet på ett unikt sätt."

Branding är en viktig del av marknadsföringen som bidrar till att bygga en stark och igenkännbar identitet för din verksamhet. Det är en kombination av visuella element, tonality, budskap och positionering som hjälper till att skapa en unik bild av ditt företag i kundernas sinnen. Genom att ta fram en konsekvent och uthållig strategi för ditt varumärkes-byggande, ökar du möjligheten att skapa en stark koppling till dina kunder och etablera dig som en ledande aktör inom din bransch.

Vi hjälper er arbeta fram en attraktiv logotyp, utformar en enhetlig grafisk profil och en Grafisk manual som fungerar som ett ramverk för hur ditt varumärke konsekvent ska användas i tryck och på webben.

Konsultation

Vi får din vision att bli glasklar!

"Vi är en byrå vars kombinerade kompetenser hjälper dig hitta lösningar som får alla bitar att falla på plats."

Rubiks Media erbjuder kvalificerad rådgivning och expertstöd för att etablera en solid grund i utvecklingen av ert varumärke.

Vi strävar efter att säkerställa att vår lösning representerar er verksamhet på ett konsekvent och trovärdigt sätt. Genom en noggrann analys av olika idèer och genom att utforska nya möjligheter, identifierar vi en strategi som är både användarvänlig och lättförståelig för er målgrupp.

Vi erbjuder också möjligheten att genomföra kreativa workshops där vi tillsammans utforskar olika designlösningar. Genom en iterativ process av brainstorming, samling av element, skisser och användning av verktyg som Intervjuer, Färger och Former, utvecklar vi en unik och effektiv designlösning som representerar er verksamhet och dess målsättningar på ett framgångsrikt sätt.

Grafisk Formgivning

Professionell design för tryck och digitala medier!

"Vi skapar design för både tryck och digitala medier som förmedlar rätt känsla och ger ditt varumärke en stark identitet"

Vi skapar design som fungerar både i tryck och digitalt, design som förmedlar rätt känsla och där form och funktion går hand i hand. Vi är experter på strategi och design som ger ditt varumärke en stark identitet.

Vi erbjuder design för tryck, inklusive förpackningar, etiketter, årsredovisningar, trycksaker, skyltning, dekaler, monterings-design, produktblad, och broschyrer för att nämna några exempel. Vi har gedigen erfarenhet av tryck och levererar alltid högkvalitativa resultat.

Inom digital design kan vi hjälpa dig med allt från webb, nyhetsbrev, anpassade annonser, digitala presentationer och infografik.

Vi kan antingen arbeta inom befintliga ramar eller ta fram helt nya koncept för att göra ditt varumärke ännu mera iögonfallande.

Webbdesign

Framgångsrik webbdesign och utveckling, boosta din online-närvaro

"Maximera din digitala närvaro med Rubiks Media: Skräddarsydd webbdesign och utveckling för att öka din synlighet, konverteringar och online-framgång."

"Skapa enastående webbplatser för ditt företag och nå digital framgång.

Rubiks Media är din pålitliga partner för skräddarsydd webbdesign och utveckling. Vi skapar moderna och lockande webbplatser som rankar högt i sökresultaten och fångar besökarnas uppmärksamhet.

Genom att använda de senaste teknikerna och bästa SEO-praxis bygger vi responsiva webbplatser som optimeras för att ranka högt i sökmotorerna. Vårt erfarna designteam skapar användarvänliga gränssnitt som leder besökarna genom en smidig navigering, vilket ökar konverteringar och affärsmöjligheter.

Med Rubiks Media får du en kraftfull och flexibel webbplattform. Vi specialiserar oss på att använda WordPress, ett enkelt och mångsidigt CMS som gör det lätt att hantera och uppdatera din webbplats. Vi skapar unika webbplatser som passar ditt varumärke och dina affärsbehov.

Förutom webbdesign erbjuder vi digital marknadsföring för att öka din synlighet och locka rätt besökare till din hemsida. Med beprövade SEO-strategier och innehållsmarknadsföring kan vi hjälpa ditt företag att växa online.

När vi lanserar din nya hemsida slutar inte vårt engagemang där. Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din webbplats fungerar smidigt och säkert över tiden.

Ge ditt företag den online-närvaro det förtjänar med en imponerande webbplats från Rubiks Media. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och skapa en unik och framgångsrik webbplats som kommer att lyfta ditt företag i den digitala världen."

Explore
Start the conversation

Let's start building binge-worthy experiences for your customers

Schedule a call